joulu
5

Remond Brown palaa PeU Basketin paitaan

Koripallon I-divisioona B:n kärkiryhmään kuuluva PeU Basket jatkaa kautta kahdella amerikkalaispelaajalla, kun kesken kauden Salon Vilppaan Korisliigavahvuuteen nostettu Remond Brown tekee paluun Perniöön kokoonpanoon. Joukkueen toisena vahvistuksena jatkaa Reggie Dillard.

PeU Basketin kausi I-divisioonassa on kulkenut odotettua mukavimmissa merkeissä ja joukkue on kärjen osalta tasaisessa sarjataulukossa sijalla neljä voittosuhteella 7/2. Se on aiheuttanut kärkikaksikolle Tapiolan Honka – Raholan Pyrkivä niiden ainoat tappiot ja Brownin siirron myötä Perniössä on odotettavissa entistä koririkkaampaa menoa.

Päävalmentaja Samu Kaaresvirta ottaa tyytyväisenä vastaan hurjilla tehoilla kauden aloittaneen Brownin.
– Remond on meille tuttu ja joukkueen sisällä hyvin pidetty pelaaja. Siirrolla varmistetaan seuran puolesta kilpailukykyinen joukkue kauden loppuun saakka. Brown tulee pelaamaan meillä kauden loppuun saakka ja Reggie Dillardin tilanne katsotaan siirtoajan loppuhetkillä. Mikäli Vilpas tarvitsee ns. viidennen ulkomaalaispelaajan loppukauden turvaksi, Dillard siirtyy tuolloin Vilppaan liigamiehistöön. Molemmat pelaajat jatkavat myös Vilppaan harjoitusvahvuudessa, vahvistaa Kaaresvirta.

PeU Basketin vahva alkukausi on ollut Kaaresvirran mieleinen. – Jopa päävalmentaja on ollut yllättynyt, kuinka hyvää koripalloa olemme pelanneet. Tämän kauden joukkue on mainio sekoitus nuoria ja kokeneempia pelaajia ja molemmat amerikkalaispelaajat ovat osuneet kohdalleen. Hienoa, että saamme sekä Remondin että Reggien mukaan pelaavaan kokoonpanoon ja se on myös selkeä viesti yleisölle ja sponsoreille. Tulemme taistelemaan kauden mallikkaasti loppuun saakka, Kaaresvirta painottaa.

195-senttinen laituri Remond Brown pelasi alkukaudesta viisi ottelua Perniön riveissä 34.0 pisteen ja 11.0 levypallon hirmutehoilla ennen siirtymistään Vilppaan rosteriin. Tilalle hankittu 193-senttinen Reggie Dillard on neljässä ottelussa heittänyt 35.0 pinnaa ja napsinut 9.8 levypalloa. Siinä on taatusti pohdittavaa tuleville vastustajille. Seuraavan kerran PeU Basket pelaa ensi sunnuntaina Karkkilassa ja tuolloin kummatkin amerikkalaispelaajat pitäisi olla kokoonpanossa.