tammi
5

Puolimatkan krouvi: Valmentaja Kaaresvirran kuulumiset

Miesten 1-divisioona B:n runkosarjan suhteen ollaan tällä hetkellä puolimatkan krouvissa. Onkin hyvä aika kysyä valmentaja Kaaresvirralta kuulumiset ennen kevätkierroksen alkamista:

Runkosarja osa 1.

Kuten otsikkokin jo kertoo, on kausi runkosarjan osalta puolessa välissä. 9 voitettua ja 2 hävittyä ottelua.

Miksi näin? Syitä lienee monia, mutta suurimmaksi tekijäksi nostaisin kuitenkin joukkuehengen. En hetkeen muista olleeni mukana joukkueessa, missä on näin hieno meininki porukan kesken. Huuli lentää ja hymy on herkässä nuoresta Taimelan klopista lähtien aina pappa Melkkilään saakka. Eikä sovi myöskään unohtaa joukkueemme ”poikia” Remondia ja Reggiä. Aika velikultia molemmat ja molempien luonteet osuvat kyllä Peun porukkaan mitä mainioimmin.

Pelilliseen antiin valmentajan pitää olla tyytyväinen. Voitettuja pelejä on ehkä jopa enemmän, kuin uskalsimme syksyllä odottaa. Tiukkoja matseja on käännetty voitoiksi viimeisillä minuuteilla ja tämäkin kertoo kuinka hyvin porukka on hitsautunut yhteen ja luottaa toisiinsa.
On myös ollut hienoa nähdä nuorten pelaajiemme kehitys, sekä vastuunkanto, kun vastuuta on annettu. Hyvä nuorisoketju 💪🏻

Joulu ja uusi vuosi on nyt taputeltu ja tästä lähdetään laskeutumaan kohti kevättä. Pieniä viilauksia, sekä lisäyksiä omaan pelitapaan lisätään kohti kevään ratkaisupelejä mentäessä. Toivottavasti tänä vuonna Peu Basketin pelit jatkuvat aina huhtikuulle saakka.

Nähdään hallilla.

 

5.1.2019