huhti
12

Kausi päättyy puolivälieriin tappiolla FoKoPolle lukemin 67-62.

PeU:n kausi päättyy puolivälieriin tappiolla FoKoPolle otteluvoitoin 2-1.
Ottelu oli alusta loppuun yhtä vuoristorataa. Ensimmäiset 15 minuuttia oltiin niskan päällä ja johdettiin parhaimmillaan 10 pisteellä. FoKoPo loi tämän jälkeen viimeisen viiden minuutin aikana 18-0 runin ja johti puoliajalla 33-28.
Kolmannen ja neljännen erän aikana ero saatiin kirittyä kiinni ja siirryttyä johtoasemaan. Vielä 3 minuuttia ennen ottelun loppua johdettiin 11 pisteellä ja näytti siltä, että kausi jatkuu välierissä. Tähän kohtaan iski kuitenkin toinen musta hetki ottelun aikana. FoKoPo vei loput 3 minuuttia käsittämättömästi 16-0 ja koko ottelun viidellä pisteellä. Joukkue jatkaa näin välieriin voitoin 2-1.
Aleksi Bragge pelasi mahdollisesti kauden parhaimman pelinsä. Mies teki 11 pistettä ja +/- -tilasto näytti lukemaa +21. Jussi Savolainen (14/13) ja Leevi Taimela (13/4) tekivät myös joukkuetta tukevia tehoja.
Monisävytteinen kausi on täten ohi. Pieni lepo on nyt varmasti paikallaan ja katseet siinnetään pikkuhiljaa kohti tulevaa. Kiitos kaikille kauden aikana katsomossa sekä ruudun ääressä olleille katsojille, yhteistyökumppaneille, talkooväelle, taustajoukoille ja joukkueen staffille.